Bedrijvengroep Niedorp OPEN DAG 13 oktober 2012

ingevoerd op 11-9-2012

Op zaterdag 13 oktober 2012 wordt de Bedrijvengroep Niedorp OPEN DAG gehouden. Op het industrieterrein Winkelerzand openen bedrijven hun deuren. Daarnaast zullen ondernemers uit de kernen zich presenteren bij hun collega’s op het industrieterrein. U kunt terecht tussen 10.00 en 16.00 uur.

U kunt op deze manier kennis maken met bijzondere ondernemingen waarvan u wellicht niet wist wat zij doen. Of bekend raken met het gehele producten en dienstenpakket van de leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Ons gebied heeft een bijzonder lokaal bedrijfsleven dat wij u graag tonen.

Deelnemende bedrijven kunt u herkennen aan het logo van deze OPEN DAG. Daarnaast treft u ze aan op de website van de Bedrijvengroep Niedorp www.bedrijvengroepniedorp.nl (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-60282/pagina/bedrijvengroepopen_dag.html) of via www.facebook.com/BGNiedorp.

Elke bezoeker ontvangt bij elke deelnemer een lot. Dit lot kunt u invullen en direct inleveren op het deelnemende bedrijf of inleveren bij de stand van de Bedrijvengroep Niedorp. Hiermee maakt u kans op een bijzonder prijzenpakket dat is samengesteld door onze leden. U maakt meer kans naar mate u dus meer deelnemers aandoet.

Over de Bedrijvengroep Niedorp
De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid over de hele voormalige gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven en dienstverleners hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de website van de Bedrijvengroep staat alle informatie over de activiteiten.

Bekijk hier de deelnemende bedrijven. (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-60282/pagina/bedrijvengroepopen_dag.html)

Voor meer informatie:
www.bedrijvengroepniedorp.nl (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl)
Deel ons op Facebook www.facebook.com/BGNiedorp (http://www.facebook.com/BGNiedorp)
Of volg ons op Twitter www.twitter.com/BGNiedorp (http://www.twitter.com/BGNiedorp)

Logo Open Dag Logo Open Dag