Ontwerpbestemmingsplan ’t Veld, Oude Niedorp en Zijdewind-De Weel en buitengebied Niedorp

ingevoerd op 5-12-2012

Ondernemers opgelet!

Op dit moment ligt bij de gemeente Hollands Kroon twee bestemmingsplannen ter inzage die van belang zijn voor de leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

Het gaat om:
- Het ontwerpbestemmingsplan buitengebied voormalige gemeente Niedorp
- De ontwerpbestemmingsplan ’t Veld, Oude Niedorp en Zijdewind-De Weel.

In principe zijn het conserverende bestemmingsplannen dat betekent dat de bestaande situaties in kaart worden gebracht.
Het kan echter zijn dat het niet geheel juist is of dat u in toekomstige uitbreidingsmogelijkheden wordt beperkt terwijl dat eerst nog wel mogelijk was. Of u heeft plannen in de toekomst die nu wellicht meegenomen kunnen worden.

Wij adviseren u dan ook dringend om uw persoonlijke situatie te bekijken. Mocht u later toch anders willen dan moet er een nieuw klein bestemmingsplan worden gemaakt. Dit brengt hoge kosten met zich mee wat kan oplopen tot meerdere duizenden euro’s.

De plannen liggen beide ter inzage van 29 november 2012 t/m 9 januari 2013. 
  
Hier kunt u de gegevens vinden voor het ontwerpbestemmingsplan buitengebied voormalige gemeente Niedorp (http://www.hollandskroon.nl/leven/bekendmakingen_3285/item/week-48-ontwerpbestemmingsplan-buitengebied-voormalig-gemeente-niedorp_10883.html)

Hier kunt u de gegevens vinden voor het ontwerpbestemmingsplan ’t Veld, Oude Niedorp en Zijdewind - De Weel (http://www.hollandskroon.nl/leven/bekendmakingen_3285/item/week-48-ontwerpbestemmingsplan-at-veld-oude-niedorp-en-zijdewind-a-de-weel_10887.html)