Uitnodiging Leisure Board 21 november 2013

ingevoerd op 13-11-2013

Ondernemers en overheid opgelet: de Leisure Board gaat on tour!

Inmiddels hebben ondernemers en overheid uit Noord Holland Noord gehoord van Leisure Board. Maar wat is Leisure Board nu precies? Wat is haar visie op de vrijetijdsindustrie in Noord Holland Noord? Hoe ziet de vrijetijdsector er in 2025 uit? En hoe gaan wij dit gezamenlijk in de markt zetten?

Leisure Board On Tour is speciaal om deze vragen te beantwoorden en om in samenwerking de doelen van de Leisure Board ook daadwerkelijk te gaan behalen. De tour leidt door de 4 regio’s in Noord Holland Noord: Westfriesland, Waterland, Alkmaar en de Kop van Noord Holland.

De derde Leisure Board tour wordt op donderdag 21 november in Anna Paulowna gehouden. Vanaf 18.30 uur opent het gemeentehuis Hollands Kroon haar deuren voor toeristische ondernemers, raadsleden, collegeleden, beleidsmedewerkers en het bedrijfsleven van de regio Kop van NH. Om 19.00 uur is de aftrap van de avond. In een interactieve setting presenteert programmamanager Adriana Stam samen met marketeers en experts de toeristische visie en de destinatie marketing van Noord Holland Noord. De visie van Leisure Board moet de stip op de horizon worden waar de hele vrijetijdseconomie zich in kan herkennen en waar de sector zich een gezonde toekomst mee verzekert. Maar het moet ook een visie zijn die ondernemers inspireert en richting geeft en verankerd wordt in de gebiedsagenda’s van de bestuurlijke regio’s en in de toeristische beleidsplannen van de gemeenten. Kortom: het moet van ons allemaal worden.

De avond wordt afgesloten door een kennispanel met de Leisure Board quiz, met experts van de Kamer van Koophandel, Rabobank, VVV, RECRON en Stichting Vrijetijdsindustrie. De winnaar krijgt een wereldreis door Noord Holland Noord aangeboden, in samenwerking met het Noordhollands Dagblad en de regionale VVV’s.

Programma
18.30 uur Inloop
19.00 uur Opening en welkomstwoord
19.10 uur Presentatie visie 2025 en rol Leisure Board door Adriana Stam
19.30 uur stichting Vrijetijdsindustrie NHN stelt zich voor
19.50 uur Quiz met kennispanel
20.20 uur Gelegenheid tot vragen stellen
20.50 uur Netwerkmoment

Locatie
Gemeentehuis Hollands Kroon, de Verwachting 1 in Anna Paulowna.

U kunt zich opgeven via info@leisureboard.nl.
Meer informatie over Leisure Board vindt u op www.leisureboard.nl of volg ons op twitter: @leisureb