Hoe zie jij Hollands Kroon?

ingevoerd op 24-9-2014

Binnenkort start de gemeente Hollands Kroon met het opstellen van een omgevingsvisie. In deze visie worden er keuzes gemaakt voor de langere termijn.

Maar hoe kun je nu keuzes maken zonder een duidelijk beeld van de huidige situatie? Vandaar dat de gemeente, samen met inwoners, de huidige situatie in beeld willen brengen.

Dit doet de gemeente door het verzamelen van heel veel foto’s, die gebruikt worden in een mooie film van het gebied (max. 3 min.). Vandaar dat wij graag willen weten hoe jij Hollands Kroon ziet. Welke beelden heb jij bij het gebied, de mensen en de historie? Denk daarbij aan landschappen, gewassen, toerisme, visserij, maar ook cultuur, innovatie, duurzaamheid en recreatie. Kortom, hoe ziet het leven in Hollands Kroon er uit?

Win een rondvlucht

Heb jij mooie foto’s van ons gebied, of weet je waar je mooie foto’s kunt maken? Doe dan mee met onze foto-actie. Want naast ‘eeuwige roem’ maak je ook kans op mooie prijzen. Onder alle foto’s die in de film komen te staan verloten we, naast 22 lokale verrassingspakketten, ook een rondvlucht voor twee personen over Hollands Kroon.

Fotografeer Hollands Kroon

De foto’s van het gebied kun je gemakkelijk insturen via www.fotografeerhollandskroon.nl (http://www.fotografeerhollandskroon.nl). Hier kun je ook terecht voor meer informatie en tips. Deze actie loopt tot en met vrijdag 3 oktober 2014.

Bron: Gemeente Hollands Kroon