Breedband Hollands Kroon houdt actie voor verenigingen.

ingevoerd op 30-01-2015

Breedband Hollands Kroon heeft één doel: de realisatie van een breedband infrastructuur voor de gehele gemeente, glasvezel voor iedereen.

Om dit doel breder bekend te maken voor de inwoners van Hollands Kroon houden zij tussen 7 februari en 7 maart een speciale actie. In deze periode worden de aangemelde medestanders per vereniging bijgehouden. De vier verenigingen met de meeste aanmeldingen kunnen een leuke geldprijs verdienen, €500 - €300 - €200 - €100.

Nu besteden zij geld aan advertenties en drukwerk om de mede inwoners te bereiken. Door de inzet van de verenigingen bereiken ze medestanders snellen en komt een deel van het budget direct bij goede doelen terecht

Verenigingen of stichtingen kunnen zich voor deze actie aanmelden tot 5 februari, via http://www.breedbandhk.nl/verenigingsactie (http://www.breedbandhk.nl/verenigingsactie). 

 

Wilt u ook supersnel, stabiel en goedkoop internet? Meld u dan nu aan als medestander glasvezel voor Hollands Kroon. Door het formulier in te vullen maakt u kenbaar dat u graag aangesloten wilt worden op glasvezel.

Hoe eerder het minimale aantal medestanders is bereikt, hoe sneller er gestart kan worden met de aanleg van het glasvezelnetwerk.

U zit hiermee nog niet aan een abonnement vast. Voor meer informatie Klik hier > > (http://breedbandhk.nl/content/ik-wil-ook-glasvezel)