Glasvezelproject

ingevoerd op 16-11-2015

Wat is de status van het glasvezelproject?

De directie van de Coöperatie Breedband Hollands Kroon wil graag ook de ondernemers bijpraten, want er gebeurt veel. Teveel om op schrift uit te leggen. Zo zijn verschuivingen in de businesscase bestudeerd met financiers (ondernemers, accountants, provincie, gemeente, banken, pensioenfondsen) maar ook spelen er go/no go opties met KPN of CIF als partner. Binnenkort moeten besluiten worden genomen. Als u de pers volgt leest u dat eea beweegt.

Voor ondernemers is (vooral in het ”koper” gebied) een snelle internetvoorziening op korte termijn van continuïteitsbelang. Graag komt de directie eea toelichten. In ieder geval kunt u één van de ledenavonden bezoeken voor inhoudelijke toelichtingen. Tijdens deze avonden wordt verteld wat de stand van zaken is, welke zaken nog geregeld moeten worden en hoe de planning er nu uit ziet. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen aanwezig te zijn worden er vier avonden georganiseerd en wel op de volgende data:
 

Maandag 16 november in het atrium van het gemeentehuis De Ontmoeting, De Verwachting 1 te Anna Paulowna.
Woensdag 18 november in CAV Agrotheek, Zuidrak 18 te Wieringerwerf.
Maandag 23 november in De Vriendschap, Rijdersstraat 92 te ’t Veld.
Woensdag 25 november in het Vikingschip, Robbenoordstraat 11a te Den Oever.


Alle avonden beginnen om 20:00 uur. U bent van harte welkom!

 

Bron: Breedband Hollands Kroon