Gemeentelijke aanslag Hollands Kroon ontvangen via Mijn Overheid

ingevoerd op 25-01-2016

We regelen tegenwoordig veel zaken online. Dat kan ook bij de gemeente, zoals het doorgeven van een verhuizing of het opvragen van een uittreksel uit de Basisregistratie Personen.

En vanaf nu zijn we als gemeente ook aangesloten bij de persoonlijke, digitale brievenbus van de overheid: de Berichtenbox. Dit betekent dat wij de gemeentelijke aanslagen (OZB, riool- en afvalstoffenheffing) digitaal versturen. Dit gebeurt alleen als u bij MijnOverheid.nl heeft aangegeven dat u berichten van de gemeente Hollands Kroon in de berichtenbox wilt ontvangen. Wij versturen dan geen papieren aanslag meer. De aanslag gemeentelijke belasting 2016 wordt eind februari verzonden.

Aanmelden voor Mijn Overheid

Wilt u de aanslag digitaal ontvangen? Meld u zich dan nu aan voor de berichtenbox via https://mijn.overheid.nl. Wilt u meer weten over Mijn Overheid? In dit filmpje wordt meer informatie gegeven.

Hoe weet ik of mijn aanslag klaarstaat in de berichtenbox?

U ontvangt een e-mail als de aanslag klaarstaat. De aanslag vindt u na inloggen in de berichtenbox. Het taxatieverslag staat op uw persoonlijke pagina binnen Mijn Overheid. Het taxatieverslag kunt u ook inzien via deze website.

Heeft u hier vragen over?

Dan kunt u met ons bellen via telefoonnummer 088-3215000 of stel een vraag via Facebook (www.facebook.com/hollandskroon) of Twitter (@HollandsKroon).

 

Bron: Gemeente Hollands Kroon

logo__0008_gemeente-hollands-kroon logo__0008_gemeente-hollands-kroon