VVV kantoor Wieringen/Hollands Kroon

ingevoerd op 14-03-2016

De gemeente Hollands Kroon heeft de subsidie van de VVV Top van Holland in 2016 stopgezet. Een van de consequenties hiervan is dat in Hollands Kroon geen enkel VVV-kantoor open blijft.

Aangezien via Den Oever veel toeristen de gemeente binnenkomen heeft het bestuur van Wonderlijk Wieringen besloten om in elk geval dit jaar het VVV kantoor Wieringen/Hollands Kroon, welke in het VIC (Vikingen Informatie Centrum) te Den Oever is gevestigd, open te houden. Als bestuur van Wonderlijk Wieringen vinden zij het belangrijk dat toeristen op WIeringen modeling informatie kunnen krijgen over Wieringen/Hollands Kroon en omstreken.

Dit besluit is genomen in overleg met de VVV Top van Holland, die tot eind vorig jaar het kantoor exploiteerde en waarmee zij regelmatig overleg mee hadden.

Voor Wondelijk Wieringen een uitdaging, maar tevens een financiele opgave. Vandaar dat zij medewerking vragen. Dit kan d.m.v. huur van een folderkast waarin bedrijven uit uw regio hun folders kunnen presenteren. De huurkosten zijn € 500,- per jaar per folderkast (excl. btw). Eveneens is het mogelijk om in overleg en tegen kleine vergoeding rechtstreekse boekingen te doen.

Voor inlichtingen en/of informatie:
email: info@wonderlijkwieringen.nl
www.wonderlijkwieringen.nl
06-20010072

 

Bron: Wonderlijk Wieringen