Ondernemer van het Jaar Klaas Bart Hoveniers bij de beste 10 Ondernemers van Noord-Holland

ingevoerd op 23-03-2016

Finalisten OVNH 2015/2016 bekend gemaakt!

De jury van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland heeft de 30 finalisten bekend gemaakt voor de 10e dus jubileumeditie van de ondernemingsverkiezing van onze provincie: de OVNH. Er zijn juryprijzen te verdelen in de categorieën: Grootbedrijf, MKB Midden en MKB Klein. Daarnaast is er een publieksprijs waarvoor het stemmen vanaf 22 maart begint via de website van de OVNH.

De winnaars worden door de provincie uitgenodigd om in juli gezamenlijk het EK atletiek bij te wonen. De prijzen voor de Beste Onderneming van Noord-Holland worden op 25 mei uitgereikt tijdens de finaleavond in Theater de Philharmonie in Haarlem.

Publieksprijs
Alle 30 genomineerden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland maken tegelijkertijd kans op de Publieksprijs. Die wordt dezelfde avond toegekend aan de finalist met de meeste stemmen. Het stemmen verloopt via de website van de Ondernemingsverkiezing. Kaarten voor de finaleavond zijn al vanaf € 10,- te bestellen.

Klaas Bart Hoveniers uit Winkel genomineerd
Met het behalen van de titel ”Ondernemer van het Jaar”van de Bedrijvengroep Niedorp is Klaas Bart door de eerste selectie heen gekomen waarna hij is bezocht door de jury van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland (OVNH).  Hierna zijn er per categorie definitief 10 genomineerd voor de titel ”Beste Onderneming Noord-Holland 2015/2016”.

Wij zijn er als Bedrijvengroep Niedorp natuurlijk supertrots op dat onze Klaas is doorgedrongen tot de finale en de laatste 10 heeft gehaald in de categorie MKB Klein. Het woord is nu aan de jury waarbij op 25 mei de ontknoping volgt.

We kunnen Klaas natuurlijk wel steunen met de Publieksprijs.  Bij onze eigen verkiezing wordt er altijd heel veel gestemd. Als we dat nu net zo massaal doen, maakt Klaas Bart Hoveniers zeker een hele goede kans op de publieksprijs.

U kunt hier stemmen. (http://verkiezing.ovnh.nl/stem/index.php?route=users/login)

Maar het zou ook bijzonder zijn om Klaas Bart Hoveniers uit Winkel op de finaleavond te steunen. Kaarten kunt u hier bestellen! (https://frontoffice.paylogic.nl/eventlist/4157544b48271c081000/)


Stemmen kan van 22 maart tot 20 mei. Stem op Klaas!

 

 

2015-16 2015-16