WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, één aanspreekpunt voor werkgevers.

ingevoerd op 29-03-2016

Het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is het contactpunt tussen ondernemers en de overheid en biedt werkgevers één aanspreekpunt. Daarbij staat u als werkgever centraal en willen wij voorkomen dat bedrijven door verschillende (overheids)partijen tegelijkertijd  worden benaderd. 
Wij bieden deskundige en snelle werkgeversdienstverlening die zich  richt op personeelsvraagstukken voor zowel u als werkgever en/of over de matching van kandidaten. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat u en onze kandidaten goed bij elkaar passen. En omdat we de arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord willen stimuleren. 


Geschikte kandidaten

Het WerkgeversServicepunt heeft een bestand met gemotiveerde werkzoekenden die graag aan het werk willen. Na een persoonlijk gesprek bieden wij u een maatwerk advies. 


Ondersteuning op de werkvloer

Onze dienstverlening stopt niet na het vinden van de kandidaat: de juiste ondersteuning en advies kan het verschil maken. Het WerkgeversServicepunt heeft ervaring met begeleiding naar en op het werk. Ook kunnen wij u precies vertellen welke subsidies en regelingen eventueel van toepassing zijn. Dat scheelt u, als werkgever, veel tijd en geld. 


Uw voordelen

• Eén aanspreekpunt 
• Een groot bestand met divers personeel
• Kosteloze werving & selectie
• Informatie en advies over subsidies en regelingen
• Ondersteuning bij maatschappelijk sociaal verantwoord ondernemen
• Arbeidsmarktinformatie over uw branche


Wie zijn wij

WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband tussen verschillende organisaties bij het bieden van diensten aan werkgevers. Wij bundelen in het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord de krachten van de gemeenten Texel, Den Helder, Hollands Kroon en Schagen, het UWV, de SW-bedrijven De Bolder en Noorderkwartier. 

Marlies Mooij         06 1208 8097

Erik Bijvoet         06 1205 6123

 

Logo WSP Logo WSP