Glasvezel op het Winkelerzand?

BGN Nieuws van 15-06-2022

Momenteel loopt er een glasvezel vraagbundelingscampagne van Delta Fiber binnen komborden van de dorpen van Hollands Kroon Zuid. Hier vallen o.a. de dorpen Winkel, Nieuwe Niedorp, ’t Veld, Zijdewind etc. onder. Zeg maar de oude gemeente Niedorp.

Toen deze campagne startte hebben wij direct gevraagd of daar ook het gehele Winkelerzand in betrokken kon worden. Dit is ons ook bevestigd.

Als u echter een aanvraag wilt doen voor uw adres via de website. Krijgt u daarbij de melding dat er geen glasvezel op uw adres mogelijk is.

Ook hier hebben wij als Bedrijvengroep Niedorp natuurlijk weer navraag over gedaan. Er komt ook een campagne op het Winkelerzand maar dit betreft een zakelijke campagne. Die is op dit moment nog niet gestart.

Heeft u na aanmelding voor het glasvezelnetwerk te horen gekregen dat dit niet mogelijk is op het Winkelerzand? Het gaat zeker komen.

Mocht u nu al interesse hebben en zich aan willen melden dan kan dat. Wij brengen u graag in contact met de juiste personen. Bel of mail daarvoor naar het secretariaat via info@bedrijvengroepniedorp.nl (mailto:info@bedrijvengroepniedorp.nl) of 0226-423149.

Industrieterrein Winkelerzand Industrieterrein Winkelerzand