Uitnodiging: Ontdekkingen in de Wereld van Artificial Intelligence

Informatieavond over Rotary Harenkarspel - 4 Okt.

Afgelopen week ontving het bestuur van de BGN de uitnodiging voor zijn leden om een informatieavond over AI bij te wonen van de Rotary Harenkarspel. Een interessant onderwerp, actueel, en tevens een mogelijkheid om eens te zien wat de Rotary in de omliggende dorpen reeds doet. 

In onderstaand bericht vind u alle informatie: meld u gelieve aan via het e-mail adres in het bericht.
Wij hopen u 4 oktober te zien op de Golfbaan in Dirkshorn. 
 

* * * 

Geachte bestuur van de BGN,
 
Wij verheugen ons erop u uit te nodigen voor een boeiende en inspirerende avond vol kennis en ontdekkingen. Rotary Harenkarspel, een dynamische gemeenschap van betrokken individuen, nodigt u graag uit om deel te nemen aan een speciale informatieavond met als thema: ”De Kansen en Keerzijden van Artificial Intelligence”. Tijdens deze avond hebben wij het genoegen om de gerenommeerde spreker, Harm Koningen, te verwelkomen. Harm Koningen is een vooraanstaand expert op het gebied van Artificial Intelligence en zal ons meenemen in de fascinerende wereld van AI.
 
Datum: Woensdag 4 oktober 2023
Tijd: Inloop vanaf 19.00 uur en aanvang presentatie om 19.30 uur
Einde: 21.00 uur
Locatie: Golfbaan Dirkshorn, Groenvelderweg 3, 1746 EE Dirkshorn
Dresscode: Smart casual ( nette jeans/chino, overhemd en gepaste schoenen )
 
Rotary Harenkarspel staat bekend om haar toewijding aan het dienen van de gemeenschap. Al vele jaren zetten wij ons in voor uiteenlopende projecten en initiatieven die bijdragen aan een positieve verandering in onze omgeving. Onze leden delen een passie voor maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke groei, en streven ernaar om via gezamenlijke inspanningen duurzame resultaten te behalen.
 
Harm Koningen zal tijdens deze avond niet alleen inzicht bieden in de wereld van Artificial Intelligence, maar we hopen dat zijn verhaal ook zal bijdragen aan onze bredere discussie over hoe technologie en gemeenschapsdienst hand in hand kunnen gaan. Na de presentatie is er gelegenheid voor een interactieve vraag- en antwoordsessie, waarbij u de kans krijgt om dieper in te gaan op de onderwerpen die u interesseren.
 
Om de avond soepel te laten verlopen, vragen wij u vriendelijk om uw aanwezigheid te bevestigen vóór 20 september. Als u wilt deelnemen dan graag een e-mail naar Caroline Freeke, secretaris Rotary Harenkarspel csmfreeke@ziggo.nl of telefonisch contact op te nemen +31 6 30 66 23 96.
 
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze bijzondere informatieavond. Samen kunnen we ontdekken hoe Artificial Intelligence de wereld om ons heen vormgeeft en welke rol wij hierin kunnen spelen, als individuen én als Rotary Harenkarspel.
 
Met vriendelijke groet,
 
D. Barten
Voorzitter, Rotary Harenkarspel
 

2023-09-12 14_44_40-Harenkarspel 2023-09-12 14_44_40-Harenkarspel
64a7c4a7005ed1.20845803[1] 64a7c4a7005ed1.20845803[1]