Maart 2012

ingevoerd op 17-3-2012

Gepubliceerd:

Het lente seizoen staat weer voor de deur, de vogeltjes fluiten, het zonnetje schijnt en
iedereen krijgt weer zin om er op uit te trekken of wat te organiseren.
Onze bedrijven staan vooral bekend om hun feesten, partijen, diners, lunches, vaartochten,
catering, bruiloften, trouwlocatie en onze uitstekende keukens met vriendelijk geprijsde gerechten. Maar we doen natuurlijk meer dan dat, zo organiseren wij diverse activiteiten.
Op  ZONDAG 8 APRIL 1e Paasdag organiseren wij in RESTAURANT DE RIJD onze Paasbrunch, deze vangt aan om 11.00 uur. We gaan dan varen anderhalf uur met koffie en gebak, aansluitend een uitgebreide brunch met diverse heerlijke gerechten om 14.00 uur sluiten we af met een dessert van de chef en afsluitend een heerlijk kopje  koffie met lekkernijen. dit fantastische arrangement bieden wij aan voor  a. €. 24.75 per persoon exclusief consumpties.
Op MAANDAG 9 APRIL 2e Paasdag organiseren wij dit arrangement in
HOTEL RESTAURANT DE BUIZERD. Op beide paasdagen serveren wij een 4 gangen verrassingsmenu, laat u verrassen door onze keukenbrigade en bediening.
Het 4 gangen verrassingsmenu kost  a. €. 34.75 per persoon excl. drankjes.
Ook kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement, bij iedere gang een passend glas wijn. Elke laatste Zondag van de maand  speelt bij ons “Swing to Bop” heerlijke jazz muziek van 16.00 uur tot 19.00 uur en de entree is gratis. Lekker borrelen en dineren met live muziek op de achtergrond. Op de oneven maanden spelen zij in Restaurant De Rijd en op de even maanden in Hotel Restaurant De Buizerd.
Wilt u op de hoogte gehouden van onze 2 uur durende instapvaarten in de maanden
Mei, Juni, Juli Augustus en September? U kunt dan voor a. €. 19.75 per persoon inclusief drankjes en hapjes meevaren en West-Friesland eens van het water bekijken. Meld u aan voor onze nieuwsbrief op www.derijd.nl en dan houden wij u op de hoogte.
Wilt u 1 van onze arrangementen boeken, dan is het raadzaam te reserveren, u bent dan
verzekerd van een plek.
TROUWEN op locatie DE RIJD behoort ook tot de mogelijkheden, inmiddels zijn vele paren
getrouwd op ons terras met uitzicht over het water van De Rijd.
kijk voor meer informatie op  www.derijd.nl of www.hoteldebuizerd.nl. Al bladerend op deze site kunt u een eerste indruk krijgen van wat wij u allemaal nog meer kunnen bieden. Op de site staan onze 360 graden foto’s  zodat u een complete indruk krijgt van alle ruimtes., en op onze site zult u geen arrangementen aan treffen, omdat wij van mening zijn dat uw feest, of bruiloft een persoonlijk en unieke gebeurtenis moet worden. Wij maken graag met u een persoonlijke afspraak zodat wij onder het genot van een kopje koffie,  u de mogelijkheid geven uw feest compleet te maken en vrijblijvend voor u een offerte samen te stellen.
Graag tot ziens in een van onze etablissementen.

Bron: Restaurant De Rijd