Let op! Bestemmingsplannen Winkel, N.Niedorp, Lutjewinkel en ’t Veld, O.Niedorp, Zijdewind-De Weel

ingevoerd op 27-7-2012

Ondernemers en inwoners opgelet!

Op dit moment liggen bij de gemeente Hollands Kroon twee bestemmingsplannen ter inzage die van belang zijn voor de leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

Het gaat om:

- De voorbereiding en terinzagelegging van het bestemmingsplan Nieuwe Niedorp, Winkel en Lutjewinkel. (waaronder het hele Winkelerzand)
- De voorbereiding en terinzagelegging van het bestemmingsplan ’t Veld, Oude Niedorp en Zijdewind-De Weel.

In principe zijn het conserverende bestemmingsplannen dat betekent dat de bestaande situaties in kaart worden gebracht.

Het kan echter zijn dat het niet geheel juist is of dat u in toekomstige uitbreidingsmogelijkheden wordt beperkt terwijl dat eerst nog wel mogelijk was. Of u heeft plannen in de toekomst die nu wellicht meegenomen kunnen worden. Dat laatste kan u wellicht geld besparen.

Wij adviseren u dan ook dringend om uw persoonlijke situatie te bekijken. Mocht u later toch anders willen dan moet er een nieuw klein bestemmingsplan worden gemaakt. Dit brengt hoge kosten met zich mee wat kan oplopen tot meerdere duizenden euro’s.

De reactietermijn is niet lang. Uiterlijk 8 augustus 2012 moet uw reactie binnen zijn bij de gemeente. De Bedrijvengroep Niedorp is niet gelukkig met deze terinzage legging tijdens de vakantieperiode en probeert daar wellicht nog verandering in te brengen.   

Hier kunt u de gegevens vinden voor het bestemmingsplan Nieuwe Niedorp, Winkel en Lutjewinkel. (http://www.hollandskroon.nl/leven/bekendmakingen_3285/item/week-28-voorbereiding-en-terinzagelegging-voorontwerp-bestemmingsplan-nieuwe-niedorp-winkel-en-lutjewinkel_7283.html)

Hier kunt u de gegevens vinden voor het bestemmingsplan ’t Veld, Oude Niedorp, Zijdewind - De Weel (http://www.hollandskroon.nl/leven/bekendmakingen_3285/item/week-28-voorbereiding-en-terinzagelegging-voorontwerp-bestemmingsplan-t-veld-oude-niedorp-en-zijdewind-de-weel_7277.html)

Hier vindt u de legestabel (http://www.hollandskroon.nl/bestuur-organisatie/beleid-bw_3537/item/120102-16-leges_4041.html)om te kijken wat u wellicht kunt besparen.