Persbericht Ondernemerspakket

ingevoerd op 26-11-2012

Onze leden Triflor, Rowa Druk & Media, Klaverkaas, Restaurant de Rijd en Hoebe Totaal Techniek hebben iets van hun bedrijf aangeboden voor het Ondernemerspakket.

Lees hieronder het persbericht over het Ondernemerspakket.

De verkiezing Ondernemer van het Jaar 2012 wordt dit jaar wederom georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. Zoals wij al eerder bij u bekend hebben gemaakt zijn de genomineerde bedrijven dit jaar HBK2000 Besturingstechniek uit Winkel, De Jager Scooters uit Winkel, Koopman Racing uit Winkel en Bodem Belang BV uit Winkel.

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaand jaar iets extra’s ontvangen. Er zijn een aantal leden die iets van hun bedrijf hebben aangeboden om aan de genomineerde bedrijven van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2012 uit te reiken. Dit samen noemen wij het Ondernemerspakket. In het Ondernemerspakket wordt door Triflor uit Oude Niedorp, Rowa Druk & Media uit Nieuwe Niedorp, Klaverkaas uit Winkel, Restaurant de Rijd uit Nieuwe Niedorp en Hoebe Totaal Techniek uit Winkel iets speciaals aangeboden.

Tevens willen wij de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp aankondigen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op donderdag 3 januari 2013 bij de Vriendschap in ‘t Veld vanaf 20.00 uur. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2012 bekend gemaakt maar ook wordt het Ondernemerspakket uitgereikt welk wordt aangeboden door leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 10 december t/m 31 december 2012.