Eerste gezamenlijke bijeenkomst Ondernemers Federatie Hollands Kroon geslaagd

ingevoerd op 24-1-2013

Op dinsdag 22 januari 2013 organiseerden de gemeente Hollands Kroon en de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) een gezamenlijke bijeenkomst in het gemeentehuis in Anna Paulowna. Ruim 100 leden van de onderliggende verenigingen, die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen waren op deze avond aanwezig. De avond stond in het teken van “Ontmoeten en Kennismaken”.

Voorzitter Jeanette de Boer-Visser van de OFHK opende deze avond en benadrukte dat hoewel de crisis nog niet voorbij is er volop kansen zijn in deze regio. Ook spraken burgemeester Nawijn en wethouder Meskers over de kansen voor ondernemers in de gemeente Hollands Kroon en memoreerde wethouder Meskers diverse projecten waar de gemeente mee bezig is.

Tevens was op deze avond Jaap Bond uitgenodigd, gedeputeerde Landbouw en Landelijk gebied, tevens gebiedsgedeputeerde Kop van Noord-Holland. De heer Bond benadrukte de kansen van de regio op het gebied van Agribusiness (Agriboard), Energie en toerisme.

Op deze avond werd tevens de website van de OFHK voor het eerst getoond. De website is mogelijk gemaakt door Wijn Design uit Winkel (http://www.wijndesign.nl) en Ziber uit Schagen. (http://www.ziber.nl)
Na het officiële gedeelte van de avond konden ondernemers en gemeente uitgebreid met elkaar kennismaken. Maar natuurlijk ook de ondernemers onderling.

De doelstelling van de OFHK is het waarborgen van een goede belangenbehartiging voor de ondernemers uit Hollands Kroon. De OFHK draagt zorg voor het afstemmen en agenderen van standpunten over (voor ondernemers) relevante onderwerpen en biedt een duidelijk aanspreekpunt voor de gemeente en andere lokale en bovenlokale organisaties.

Meer weten over de doelstelling en het beleid van de OFHK? U kunt ons vinden via de website www.ofhk.nl (http://www.ofhk.nl), twitter @OFHollandskroon (https://twitter.com/ofhollandskroon), of Facebook.com/OFHK (https://www.facebook.com/pages/OFHK/446074562088500?ref=tn_tnmn).
Secretariaat: Havenstraat 41 A, 1736 KD te Zijdewind.
T 0226-423149 F 0226-421637

Op de website van de OFHK treft u tevens een foto impressie (http://www.ofhk.nl/nw-26754-7-3444055/nieuws/fotos_gezamenlijke_bijeenkomst_22_januari_2013.html)van de avond aan.