Collectieve surveillance bestaat niet meer

ingevoerd op 6-2-2013

Door het faillissement van Parkmanagement Noord Holland (PHN), voorheen bekend als Stichting Veiligheidszorg, is de collectieve surveillance in Schagen, Harenkarspel, Niedorp en Langedijk opgehouden te bestaan. Dit zorgt voor veel onduidelijkheid bij ondernemers, daar zij niet meer weten of ze überhaupt nog beveiligd worden en door wie.
Krijgt u nog wel de dienstverlening waar u voor betaald? Wat is tegenwoordig de “gegarandeerde” aanrijdtijd bij een alarmmelding?

Ondernemers welke via PHN een overeenkomst denken te hebben zijn per heden contractvrij en worden waarschijnlijk vanaf 01-01-2013 niet meer bediend van de z.g. “collectieve” surveillance.
Daarom heeft Regio Control besloten om de onrust onder haar eigen klanten weg te nemen en de intensiteit van de mobiele surveillance uit te breiden met een extra surveillancevoertuig.
Dat is in deze korte periode niet onopgemerkt gebleven, vele ondernemers hebben contact gezocht met Regio Control om ervan verzekerd te zijn dat men de adequate beveiliging ontvangt welke zij verdienen.

Regio Control heeft meerdere surveillancewagens in eenzelfde gebied (ondersteunt met andere surveillancevoertuigen in de nabije omgeving welke in actie komen wanneer er extra ondersteuning gevraagd wordt)
Dit resulteert in actieve surveillance, waar iedere klant (indien gewenst) ’s nachts meerdere keren bezocht wordt. Geen collectief, maar gerichte surveillance per klant.
Mede door de intensivering van onze surveillancedienst worden daarmee ook de aanrijdtijden bij calamiteiten tot een minimum beperkt, hetgeen de kans op excessieve schade aanzienlijk vermindert.
Door de unieke combinatie van een eigen meldkamer èn de aansturing van haar eigen surveillancewagens is Regio Control de oplossing voor al uw beveiliging, alles onder één dak, wel zo gemakkelijk. Wij kunnen u bedienen van o.a: mobiele surveillance, alarmopvolging met sleutelbeheer, meldkamer, branddoormelding, teleservice, track & trace, videotoezicht en dergelijke.

Wanneer u geïnteresseerd bent kunt u voor een vrijblijvend advies contact opnemen met Regio Control Veldt BV, de heer Martin van der Meyde, telefoonnummer 0226-360260.