Wie wordt de opvolger van Golfbaan Regthuys?

ingevoerd op 27-11-2014

Pewi Nieuws presenteert het volgende op zijn website.

Binnenkort gaat de stembus weer open voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar.

Bedrijvengroep Niedorp organiseert deze verkiezing al weer vele jaren en dat leverde zeer verschillende winnaars op. Over het jaar 2013 mocht Golfbaan Regthuys uit Winkel zich Ondernemer van het jaar noemen.

Onlangs vroegen wij aan de heren Botman en de Wit hoe het afgelopen jaar is verlopen.

De dagelijkse leiding is in handen van deze eerder genoemde mannen. Bij de vraag of de Golfbaan profijt heeft gehad van het winnen van de titel, beginnen de ogen te twinkelen van de heren, want deze vraag kan met een volmondig ”JA” worden beantwoord.

Niet alleen het aantal bezoekers is flink toegenomen, maar ook de groei van het aantal feestjes is waar te nemen, deze trend zal zich in 2015 voort gaan zetten. Door het aanbieden van verschillende mogelijkheden op de baan, worden er steeds nieuwe mensen vanuit het hele land naar het prachtige complex getrokken. Achter de schermen wordt er gewerkt aan een uitbreiding van de faciliteiten, daarbij moet men denken aan het plan van het welness-complex, dit heeft echter geen haast, want men wil in eerste instantie de baan nog mooier maken met beplanting en hier mee de bezoekers een gevoel van ”thuis komen” te geven.

Het onderhoud van de baan neemt veel tijd in beslag, maar elke dag wordt er hard aan gewerkt, om de baan er tip top te laten uitzien. Het winnen zorgde voor veel positieve publiciteit die zeker heeft meegewerkt aan de groeiende bezoekersaantallen.

Golfbaan Regthuys krijgt op 7 januari 2015 een opvolger met de titel Ondernemer van het jaar 2014. Wie dat gaat worden hangt mede af van het publiek dat een stem gaat uitbrengen vanaf 8 december a.s.. Binnenkort zullen de interviews, die onze eigen ”Razende Reporter” met de genomineerde bedrijven heeft gehad online worden gezet.

Klik hier (http://pewi.stilict.nl/nieuws-categorie/bedr/3165-wie-wordt-de-opvolger-van-golfbaan-regthuys.html) voor het artikel.

Bron: Pewi’s Nieuwspagina (http://www.pewinieuws.nl/)