Nieuws van Breedband Hollands Kroon

ingevoerd op 20-02-2015

Nieuwsbrief februari 2015
Het is tijd om u bij te praten over de status van het project en de activiteiten die er op korte termijn gepland staan.

De directie is op dit moment volop in gesprek met potentiële providers. Medio maart zal bekend worden gemaakt welke providers als eerste hun abonnementen over ons (uw) glasvezelnetwerk zullen aanbieden.

Vanaf april kunt u een abonnement afsluiten. Aangezien het glasvezelnetwerk pas vanaf de tweede helft van dit jaar wordt aangelegd wordt een abonnement (uiteraard) pas in rekening gebracht op het moment dat u er ook daadwerkelijk gebruik van maakt.

Wie kent niet de oude SRV-wagen die door de wijken reed om goederen aan de man te brengen. Een kleine rijdende supermarkt voor de boodschappen. Deze huis-aan-huis-service bracht in vroeger tijden gemak met zich mee. Lees hier (http://breedbandhk.nl/article/promotiebus-aangeschaft) verder.

De verenigingsactie loopt. Zeven verenigingen hebben zich aangemeld en kunnen hiermee proberen een mooi geldbedrag binnen te halen. Op de homepage (http://breedbandhk.nl/) is de tussenstand te zien. Help de verenigingen zoveel mogelijk medestanders binnen te halen!

Bron: Breedband Hollands Kroon (http://breedbandhk.nl/)