Ondernemers Federatie Hollands Kroon organiseert netwerkavond op 27 mei 2015.

ingevoerd op 20-05-2015

De Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK), de overkoepelende federatie van alle ondernemers verenigingen in de gemeente Hollands Kroon, organiseert een netwerkavond op woensdagavond 27 mei 2015. Deze avond wordt gehouden in de Cultuurschuur, Loggersplein 1 in Wieringerwerf. Voor de invulling van de avond is er gekozen om als hoofdthema de detailhandel in Hollands Kroon te kiezen maar ook is er aandacht voor Recreatie en Toerisme en het nieuwe inkoop een aanbestedingsbeleid van de gemeente Hollands Kroon.

De avond start om 20.00 uur maar vanaf 19.30 is iedereen welkom voor de koffie.
Als eerste spreker is er gekozen voor Marcel Evers, Manager Beleid & Advies van INretail
Hij zal ingaan op de toekomst van de Detailhandel en de rol van de winkelstraat daarin. Hollands Kroon als landelijke gemeente en daarmee ook de ondernemers in Hollands Kroon staan voor belangrijke beslissingen de komende jaren. Crisis, de opkomst van Internet en de toenemende mobiliteit van de consument zorgen ervoor dat er op het gebied van detailhandel actie moet worden ondernomen. Wachten betekent dat uiteindelijk de winkels uit het landelijk gebied zullen verdwijnen.

Vervolgens zal de werkgroep Recreatie en Toerisme van de OFHK en de gemeente een update van haar activiteiten geven. Hiervoor presenteren zij in ieder geval streekhapjes. Deze zullen o.a. worden gesponsord door Klaver Kaas, echte Noord-Hollandse kaas uit Winkel.

Als slotstuk van de avond hebben wij de Gemeente Hollands Kroon in de vorm van Alex van Duist en Cor Zwart bereid gevonden om iets te vertellen over het nieuwe inkoop en aanbestedingsbeleid van de gemeente. Belangrijk is natuurlijk voor de ondernemers hoe zij in aanmerking kunnen komen voor één van de opdrachten.

Voor deze avond worden alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten. Daarnaast willen wij ook niet aangesloten ondernemers graag kennis laten maken met de OFHK. Tijdens deze avond zal er ook een flyer/foldertafel staan zodat u uw bedrijf kenbaar kunt maken aan uw collega ondernemers.

Aanmelden
Let op! U moet zich niet aanmelden bij uw eigen vereniging maar bij het secretariaat van de
Ondernemers Federatie Hollands Kroon. Dit kan via de email info@ofhk.nl of telefonisch 0226-423149. In verband met de organisatie is aanmelden vooraf verplicht.

Meer informatie www.ofhk.nl