Hollands Kroon doet mee aan onderzoek MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland

ingevoerd op 06-11-2015

Bij het maken van beleid rondom economie proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met wat de impact van dit beleid is op ondernemers. Denk daarbij aan regeldruk, bereikbaarheid, diverse heffingen en aanbestedingsbeleid. 

MKB-Nederland helpt gemeenten om zich te realiseren dat het belangrijk is, dat ondernemers goed uit de voeten kunnen met het beleid van de gemeente, want dit is van groot belang voor de lokale economie, werkgelegenheid en leefbaarheid. Daarom reikt MKB-Nederland ook dit jaar de prijs uit aan de gemeente met het beste ondernemersklimaat.

Verkiezing MKB-vriendelijke gemeente van Nederland

Heeft u als ondernemer goed contact met ons, of zijn wij juist een blok aan uw been? Bent u eigenaar, bedrijfsleider of directeur? Laat ons weten hoe MKB-vriendelijk u ons beleid vindt. Vanaf 27 oktober 2015 ontvangt u een brief met daarin een uitnodiging om een enquête digitaal in te vullen. Dit kost slechts 5 minuten van uw tijd. Met de uitkomsten kunnen wij u beter faciliteren.

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!

 

Bron: Gemeente Hollands Kroon (http://www.hollandskroon.nl/ondernemen/ondernemersnieuws_3523/item/hollands-kroon-doet-mee-aan-onderzoek-mkb-vriendelijkste-gemeente-van-nederland_26056.html)