Stemming geopend!

ingevoerd op 07-12-2015

Maandag 7 december 2015 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2015 geopend!

U kunt t/m 31 december 2015 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl.) Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2015 zijn Klaas Bart Hoveniers uit Winkel, Edwin Rustenburg Fruithandel uit Lutjewinkel, Juwelier Leguit uit Nieuwe Niedorp, Keurslagerij Broersen uit ’t Veld en Garage Kramer uit Zijdewind.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2015 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op woensdag 6 januari 2016 om 20.00 uur bij de Prins Maurits in Nieuwe Niedorp. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Agrarisch Centrum van der Bel, Accountantskantoor Wiedijk, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Pimpernel Bloemen en Meer, Liz Events en Communicatie, Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde, Ontwerpbureau Marije Boon, Golf- en Countryclub Regthuys en Senneker Facilities & Interim Management bieden iets van hun bedrijf aan in het ondernemerspakket.

Door de Rabobank wordt de Rabo Startersprijs uitgereikt. Dus starters zorg dat u deze avond aanwezig bent!