Klaas Bart Hoveniers wint Ondernemers Verkiezing Noord-Holland

ingevoerd op 26-05-2016

Klaas Bart Hoveniers uit Winkel heeft woensdag 25 mei de Ondernemers Verkiezing Noord-Holland 2015-2016 in de categorie MKB-klein gewonnen.

In januari werd Klaas Bart Hoveniers op de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar. De winnaar van onze verkiezing wordt voorgedragen voor de Ondernemersverkieizing van Noord-Holland en komt daarmee direct door de eerste voor selectie heen en wordt genomineerd waarna de bedrijven worden bezocht door een team van deskunidigen.

Na het bedrijfsbezoek nomineert de jury tien bedrijven per categorie. Alle genomineerde ondernemingen worden bezocht door de jury.

Tijdens de verkiezingsavond op 25 mei 2016 streden uiteindelijk 30 definitief genomineerden (tien per categorie) om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2015/2016. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury per categorie een winnaar.

Klaas Bart Hoveniers had een bus met relaties meegenomen naar de finale avond in de Philharmonie in Haarlem. Gelukkig was de categorie MKB Klein als eerste aan de beurt na een spetterend openingsprogramma. De 10 genomineerden in de categorie MKB Klein werden eerst d.m.v. een korte filmpresentatie voorgesteld. Waarna van de tien logo’s er uiteindelijk drie overbleven. De meegereisde supporters waren uitzinnig toen bleek dat Klaas Bart Hoveniers bij de drie finalisten zat. Vervolgens werd er een juryberaad gehouden waarna uiteindelijk Klaas Bart Hoveniers als winnaar uit de bus kwam.

Niet alleen ter plekke in de zaal was het groot feest. Ook de achterban in Winkel en omstreken werd door enkele aanwezigen in de zaal (PeWi’s Nieuwspagina en de Bedrijvengroep Niedorp) via de social media uitstekend op de hoogte gehouden. Dit zorgde ervoor dat Klaas Bart aan het einde van de avond ook nog eens trending topic van de finale avond werd.

Verkiezing een succes.

De 10e Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, editie 2015-2016, is een groot succes geworden. In een tot de laatste plaats gevuld theater De Philharmonie in Haarlem werden respectievelijk GP Groot (Grootbedrijf), Zuiver (MKB Midden) en onze Klaas Bart Hoveniers (MKB Klein) gekroond tot Beste Ondernemingen van Noord-Holland. De publieksprijs belandde dit jaar wederom in de Beemster en ging naar Gebr. Van ’t Hek.

De jubileumeditie van de OVNH heeft alle records verbroken. Met ruim 1.000 aanwezigen was de zaal voor de eerste keer helemaal uitverkocht. Ook brachten meer dan 17.000 mensen hun stem uit voor de Publieksprijs, het hoogste aantal ooit. ,,Het evenement leeft enorm bij ondernemers en dat zegt veel over de gedrevenheid van ons bedrijfsleven in Noord-Holland’’, aldus juryvoorzitter Jaap Bond, die aan GP Groot de prijs mocht uitreiken in de categorie Grootbedrijf.

Net als vorig jaar was de presentatie in handen van Rens de Jong, die de finalisten in de spannende slotronde met de nodige lastige vragen het vuur nog even aan de schenen legde. Het hielp de jury om tot haar uiteindelijke oordeel te komen. In de categorie Grootbedrijf werd GP Groot verkozen tot winnaar boven KIVO Volendam en De Eekhoorn Furniture uit Zwaagdijk Oost. Een enorme opsteker voor het bedrijf dat volgend jaar 100 jaar bestaat. Zuiver versloeg in de eindstrijd van categorie MKB Midden Kesbeke Fijne Tafelzuren BV uit Amsterdam en Zaboplant uit ’t Zand. Bij MKB Klein won Klaas Bart Hoveniers het van Chocstar uit Amsterdam en Buro Sambal uit Amstelveen.

Bron: OVNH

Bekijk hier (https://youtu.be/3ReLp2qcbeI) de foto’s, gemaakt door In Bloei Fotografie tijdens de finaleavond op woensdag 25 mei.

NH heeft van de 10e editie van de OVNH een prachtige samenvatting gemaakt. Heeft u de uitzending gemist? Klik dan hier (https://youtu.be/75_IBOuxnqc) om de compilatie van de Ondernemersverkiezing Noord-Holland 2016 te bekijken. 

 

 

DSC01774 (640x480) DSC01774 (640x480)
160525-web188-InBloeiFotografie 160525-web188-InBloeiFotografie
160525-web231-InBloeiFotografie 160525-web231-InBloeiFotografie
CjUwDG7WsAA0k9p CjUwDG7WsAA0k9p