De Bedrijvengroep Niedorp kiest wederom ondernemer van het jaar

ingevoerd op 12-10-2016

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in de omgeving van Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het jaar
De verkiezing van de ondernemer van het jaar is gelijk aan die van vorig jaar. Er zijn door de commissie Ondernemer van het jaar bedrijven genomineerd, met als thema ‘Verrassend veelzijdig’.

Deze genomineerden zijn:
SP 2000 uit Winkel
Hoebe Totaal Techniek uit Winkel
Van Baaren Campers en Caravans uit Winkel
Nan Cuna uit Barsingerhorn

 

Klik hier (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-107277/pagina/ondernemer_vh_jaar_2016.html) voor de bedrijfspresentaties.


Vanaf volgende week worden de genomineerde bedrijven voorgesteld op onze website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Vanaf maandag 12 december 2016 begint de publieksstemming, deze zal duren tot 1 januari 2017. Een ieder kan eenmaal stemmen d.m.v. een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald.
De stemmentelling gaat als volgt:
1/3 van de stemmen worden door het publiek bepaald.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury.
Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2016 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op woensdag 4 januari 2017.