Ondernemerspakket 2016

ingevoerd op 22-11-2016

De verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 wordt dit jaar wederom georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. Zoals wij al eerder bij u bekend hebben gemaakt zijn de genomineerde bedrijven dit jaar SP 2000 uit Winkel, Hoebe Totaal Techniek uit Winkel, Van Baaren Campers en Caravans uit Winkel en Nan Cuna uit Barsingerhorn.

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaande jaren iets extra’s ontvangen. De leden van de Bedrijvengroep Niedorp hebben de kans gekregen om iets speciaals van hun bedrijf aan te bieden voor de winnaar. Dit samen noemen wij het Ondernemerspakket. Het Ondernemerspakket is samengesteld door de volgende leden:
- Klaver van der Hooft Posch Advocaten
- Accountantskantoor Wiedijk
- Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen
- Pimpernel Bloemen en Meer
- Architectenbureau Marije Boon
- Golf- en Countryclub Regthuys
- Senneker Facilities & Interim Management
- Wijn Design
- Keurslagerij Broersen en Partycentrum de Vriendschap
- Miranda Billekens Travel Counsellors
- Koks Tweewielers
- Klaas Bart Hoveniers 
- Garage & LPG-Inbouw Ger Bruin.

 

Tevens willen wij de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp aankondigen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op woensdag 4 januari 2017 bij de Partycentrum de Vriendschap in ’t Veld vanaf 20.00 uur. Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 bekend gemaakt maar ook wordt het Ondernemerspakket uitgereikt welk wordt aangeboden door leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

Daarnaast zal de Rabobank deze avond de Rabo Startersprijs uitreiken.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 12 december t/m 31 december 2016.