Heeft uw website al een slotje?

ingevoerd op 14-07-2017

Steek je als ondernemer veel geld in je online vindbaarheid? Dan is het zonde als je door een slechte google ranking klandizie misloopt. Google ‘straft’ namelijk websites zonder SSL beveiliging door deze lager te rangschikken in de zoekresultaten.

86% van de bedrijfswebsite die privacygevoelige gegevens verwerken is onvoldoende beveiligd. Door je website te beveiligen met een SSL-encryptie creëer je niet alleen een veilige omgeving voor je bezoekers, de kans op inbraak van een cybercrimineel wordt hierdoor ook minder.

Om ondernemers te helpen in hun beveiliging tegen cybercrime mogen wij jou namens MKB-Nederland en VNO-NCW de Cyber Risico Scan t.w.v. €300,- gratis aanbieden. De Scan scant jouw bedrijfsnetwerk en website op meer dan 70.000 kwetsbaarheden en geeft je een samenvatting met handige tips om jouw bedrijfsnetwerk beter te beveiligen. Het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie steunen deze campagne om ondernemend Nederland een stapje veiliger te maken.

De Cyber Risico Scan vindt u hier (https://www.veiligzakelijkinternetten.nl/pagina-885?utm_source=nsv&utm_medium=communicatiepakket&utm_campaign=cyber-risico-scan&utm_term=actief)

Bron: MKB (https://www.veiligzakelijkinternetten.nl/?utm_source=nsv&utm_medium=communicatiepakket&utm_campaign=cyber-risico-scan&utm_term=actief)

ssl-certificaat1200x500 ssl-certificaat1200x500