De stemming is gesloten!

ingevoerd op 02-01-2018

De stemming voor de verkiezing van de Ondernemer van het jaar van het jaar van de Bedrijvengroep Niedorp is gesloten! Wie zal de opvolger worden van Nan Cuna uit Barsingerhorn, de winnaar van vorig jaar. 

Er is dit jaar weer massaal gestemd. Met als inzet de titel Ondernemer van het jaar 2017 een jaar te mogen dragen en natuurlijk de wisselbokaal.

Ook dit jaar waren er weer mensen die geprobeerd hebben meerdere malen te stemmen of onjuiste e-mailadressen te gebruiken.

Op dit moment worden de stemmen geteld en gecheckt op onjuistheden. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op 4 januari 2018 in de Dorpshuis de Prins Maurits in Nieuwe Niedorp. Geef u wel op bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp voor deze avond via info@bedrijvengroepniedorp.nl (mailto:info@bedrijvengroepniedorp.nl) of 0226-423149 met naam van de personen. Er ligt dan voor u persoonlijk een badge klaar.

Meer informatie over de verkiezing Ondernemer van het Jaar en de genomineerde bedrijven klik hier. (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-115494/pagina/ondernemer_vh_jaar_2017.html)

Ondernemer-13 Ondernemer-13