Valentijns bijeenkomst groot succes

ingevoerd op 15-02-2018

Een nieuwe activiteit voor de Bedrijvengroep Niedorp was de Valentijns bijeenkomst. Een bijzonder ongedwongen bijeenkomst waarbij de partners mee konden.

Een prikkelende uitnodiging, passend bij het onderwerp, was dan ook verzonden om alle leden uit te nodigen voor een Valentijn Champagne Diner.

De leden die zich hadden opgegeven voor deze bijeenkomst op 14 februari werden vanaf 18.45 hartelijk ontvangen in de Onder de Kastanje aan het Paadje in Nieuwe Niedorp door de gastvrouw van de avond Sandra Olij van Tante San’s Catering.

Iedereen kreeg een champagne glas met daaraan een gekleurd lint waarop de tafelsetting werd bepaald. Vervolgens werd er gestart met het proeven van de eerste champagne en werden er ondertussen heerlijke tapa’s geserveerd.

Bij elke champagne werd er een nieuw lintje uitgedeeld waarna een ieder zich naar een andere tafel begaf voor een nieuwe champagne en nieuwe hapjes. Sandra gaf vervolgens tussendoor uitleg over de diverse champagnes en aan de hand van een smaken cirkel kon iedereen zelf bepalen wat er geproefd werd.

Het werd een ontzettend gezellige avond. Met heerlijke champagne en tapa’s. Bijzonder om op deze ongedwongen wijze weer eens met hele andere leden dan in de gebruikelijke groepjes te converseren.

Sandra ontzettend bedankt voor deze gezellige sfeervolle avond. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle foto’s van deze prachtige avond kunt u hier vinden. (https://photos.app.goo.gl/P4DPjbhPUqZUiT4G2)

DSC_0007-COLLAGE DSC_0007-COLLAGE