Oproep Ondernemerspakket 2018

ingevoerd op 07-11-2018

Momenteel zijn wij alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2018. De genomineerde bedrijven worden vanavond bekend gemaakt tijdens de ledenbijeenkomst. Bent u nieuwschierig welke bedrijven er dit jaar genomineerd zijn kom dan vanavond naar de ledenbijeenkomst of houdt onze website in de gaten.

Om de nominatie meer inhoud te geven willen we net zoals voorgaande jaren voor de winnaar en/of genomineerden van de verkiezing een ‘ondernemerspakket’ samenstellen.
Het winnende bedrijf ontvangt hierdoor iets extra’s wat wordt aangeboden door de leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

We willen dit graag samen met u doen. Dit betekent dat u als bedrijf iets kunt aanbieden waar de winnaar en/of genomineerden van de verkiezing Ondernemer van het Jaar gebruik van kunnen maken. Dit kunnen natuurlijk uw eigen diensten, artikelen of andere zaken zijn. Ook als u een andere suggestie heeft vernemen wij dat graag.

Een mooie meerwaarde voor u omdat uw bedrijf/prijs genoemd zal worden in de communicatie rondom de verkiezing en op de website van de Bedrijvengroep Niedorp. Bovendien versterkt dit de onderlinge contacten tussen onze leden.

Indien u hier interesse in heeft en u wilt iets aanbieden dan vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk van u. Dit kunt u doorgeven aan het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp per email info@bedrijvengroepniedorp.nl of telefonisch 0226-423149.

Plaatje Lid van gemaakt van Sticker Plaatje Lid van gemaakt van Sticker