Stemming geopend!

BGN Nieuws van 09-12-2019

Maandag 9 december 2019 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 geopend!

U kunt t/m 31 december 2019 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl). Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 zijn Van Dam Autoscooters uit Winkel, Autobedrijf Strijder uit Kolhorn, Autobedrijf Landman uit Winkel, P. de Maaijer Maai en Groenvoorziening uit Winkel en Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op dinsdag 7 januari 2020 om 20.00 uur bij de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. FixmyBody, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Friesland Campina Cheese, Ruiter en Dier Zeeman, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Klaverkaas en Architectenbureau Marije Boon bieden iets van hun bedrijf aan in het ondernemerspakket.

Door de Rabobank wordt de Rabo Startersprijs uitgereikt. Dus starters zorg dat u deze avond aanwezig bent!

Logo_groen Logo_groen