Uitnodiging nieuwjaarsreceptie 7 januari 2020

BGN Nieuws van 23-12-2019

De leden hebben inmiddels de uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2020 ontvangen. Let op! Aanmelden voor de nieuwjaarsreceptie is echt van belang.

Hierbij nodigen wij u uit voor de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op dinsdag 7 januari 2020 vanaf 20.00 uur bij De Prins Maurits, Dorpsstraat 79, 1733 AE te Nieuwe Niedorp.

Winnaar verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019
Tijdens deze avond wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar bekend gemaakt. De genomineerden voor de verkiezing zijn: Van Dam Autoscooters uit Winkel, Autobedrijf Strijder uit Kolhorn, Autobedrijf Landman uit Winkel, P. de Maaijer Maai en Groenvoorziening uit Winkel en Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel.

Ondernemerspakket
De winnaar zal een ondernemerspakket ontvangen. In het ondernemerspakket hebben de leden van de Bedrijvengroep Niedorp de kans gekregen om iets speciaals aan te bieden. FixmyBody, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Friesland Campina Cheese, Ruiter en Dier Zeeman, Garage & LPG Inbouw Ger Bruin, Klaverkaas en Architectenbureau Marije Boon hebben meegewerkt om het ondernemerspakket ook dit jaar weer bijzonder te maken.

Rabo Startersprijs
De Rabobank reikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp de Rabo Startersprijs uit. Wie de Rabo Startersprijs in ontvangst mag nemen blijft geheim tot de bekendmaking.

Stemming
De stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2019 loopt van 9 december t/m 31 december 2019. U kunt uitsluitend uw stem uitbrengen via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Op dezelfde website kunt u op dit moment de bedrijfspresentaties van de genomineerde bedrijven bekijken en kunt u alvast beslissen welk bedrijf uw favoriet is!

Aan- of afmelding nieuwjaarsreceptie
Wij willen u vragen om uw aan- of afmelding voor de nieuwjaarsreceptie door te geven aan het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp. Dit mag per email info@bedrijvengroepniedorp.nl. Wij houden dan rekening met uw komst!

Het bestuur en secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp wenst u tevens fijne feestdagen! De beste wensen voor het nieuwe jaar brengen wij graag persoonlijk aan u over tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Bedrijvengroep Niedorp

André Buikema
Voorzitter

3742855_739925 3742855_739925