Uitnodiging Bedrijfsbezoek Cryoworld BV 26 februari 2020

BGN Nieuws van 07-02-2020

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de ledenbijeenkomst van woensdag 26 februari 2020. Deze vindt plaats bij Cryoworld BV, Havenweg 11c, 1771 RW, Wieringerwerf. Er staat ons een bijzonder bedrijfsbezoek te wachten.

Het bezoek begint met een ontvangst met broodjes. Daarna volgt er een interessante presentatie over wat het bedrijf Cryoworld BV zoal doet.

Cryoworld is de winnaar van de Lelyprijs 2018 Deze prijs moet innovatieve bedrijven in de gemeente Hollands Kroon in de schijnwerpers zetten en zo andere ondernemers warm maken om zich ook in de gemeente te vestigen.
Bij Cryoworld worden  Hightech koudesystemen gebouwd. Ze werken vooral voor de wetenschap en de industrie. Hun materialen worden onder andere besteld bij CERN in Zwitserland, beroemd om de deeltjesversneller.
Ze leveren onder andere ook onderdelen voor een groot deel van het systeem dat voor energie uit waterstof zorgt in het olympisch dorp in Tokyo.  Lees hier (https://www.nhnieuws.nl/nieuws/255749/bedrijf-uit-wieringerwerf-werkt-mee-aan-olympisch-dorp-ik-krijg-er-helaas-geen-kaartjes-bij) het artikel van NH nieuws over dit onderwerp.

Na de presentatie volgt er een rondleiding door het bedrijf aan de havenweg in Wieringerwerf.
De avond wordt afgerond met een update over het project Samen verduurzamen
Na afloop is er nog gelegenheid voor een “koppie toe”.

Programma:
18.00 uur Ontvangst met koffie/thee en Broodjes.
Presentatie Cryoworld BV.
Rondleiding Cryoworld BV.
Update project Samen Verduurzamen en ander nieuws van de Bedrijvengroep Niedorp.
Korte nazit met een drankje. 

Aanmelden voor dit bezoek kan via info@bedrijvengroepniedorp.nl (mailto:info@bedrijvengroepniedorp.nl) of u kunt hier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-113314/pagina/inschrijfformulier_ledenevenement.html) klikken voor het aanmeldingsformulier. Graag uw aanwezigheid doorgeven voor vrijdag 21 februari 2020.

logo_cryoworld_met_slogan logo_cryoworld_met_slogan