Studiedag: Alternatieve brandstoffen

BGN Nieuws van 23-09-2020

Heggenscharen, bosmaaiers en bladblazers draaien bij veel bedrijven al op een accu. Maar grote machines zoals maaimachines, trekkers en wielladers worden vaak nog aangedreven door een benzine- of dieselmotor. Toch introduceren steeds meer fabrikanten grote machines met een accu, op gas of waterstof. Is het tijd om de overstap te maken?

Vakblad Tuin en Park Techniek houdt op donderdag 24 september 2020 een studiedag over alternatieve brandstoffen. Wat zijn de voordelen van waterstof? En kun je waterstof al wel op voldoende plekken tanken? Of hebben elektrische voertuigen de toekomst? Kunnen de machines op een acculading een volle werkdag aan de slag? Tijdens de studiedag delen collega’s uit de groensector, die al langere tijd met alternatieve brandstoffen werken, hun ervaringen.

De studiedag wordt gehouden bij uitgeverij AgriMedia in Bennekom (Gld.). Bijwonen van de studiedag in Bennekom is niet meer mogelijk. We zullen de studiedag echter via een afgesloten livestream online uitzenden. Om deze livestream te volgen kunt u zich nog wel aanmelden. 

Voor meer informatie en het programma klik hier (https://www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/studiedag/alternatieve-brandstoffen/?utm_source=directmail&utm_medium=email&utm_campaign=tptstudiedagen).

Aanmelden voor de livestream van de Studiedag  (https://www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/studiedag/alternatieve-brandstoffen/aanmelden/)

Bron: Tuin en Park techniek (https://www.mechaman.nl/tuin-en-park-techniek/studiedag/alternatieve-brandstoffen/?utm_source=directmail&utm_medium=email&utm_campaign=tptstudiedagen)

TPT-Studiedag-Alternatieve-brandstof-636 TPT-Studiedag-Alternatieve-brandstof-636