Corona & regels en veiligheid

BGN Nieuws van 04-12-2020

VNO-NCW en MKB-Nederland zijn continu met de overheid in gesprek om ondernemers te helpen om de coronacrisis goed door te komen.

Wat de gevolgen zijn van het coronavirus weten bedrijven inmiddels maar al te goed. En ook wat de overheidsmaatregelen voor hen betekenen. Van maatregelen om social distancing op de werkvloer mogelijk te maken tot beperking van het aantal klanten/bezoekers en in sommige gevallen zelfs tijdelijke sluiting: iedereen merkt hoe hard de maatregelen van overheid en Veiligheidsregio’s ingrijpen. VNO-NCW en MKB-Nederland zijn continu met de overheid in gesprek om ondernemers te helpen om de coronacrisis goed door te komen, ook als het gaat om de consequenties van overheidsmaatregelen voor bedrijven en sectoren.

Lees hier (https://www.vno-ncw.nl/standpunten/corona-regels-en-veiligheid?utm_source=Nieuwsbrief_leden_ondernemerschap&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail) verder.

Bron: VNO-NCW (https://www.vno-ncw.nl/standpunten/corona-regels-en-veiligheid?utm_source=Nieuwsbrief_leden_ondernemerschap&utm_campaign=nieuwsbrief&utm_medium=e-mail)

 

VNO-NCW VNO-NCW
MKB-Nederland MKB-Nederland