Digitale bijeenkomst Corona steunmaatregelen

BGN Nieuws van 26-02-2021

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de ledenbijeenkomst van dinsdag 9 maart 2021. De bijeenkomst start om 20.00 uur en u kunt hieraan thuis digitaal deelnemen. 

De avond wordt verzorgd door het Ondernemersloket Gemeente Hollands kroon.

Zij geven wij een korte presentatie met op hoofdlijnen een toelichting op de mogelijke steunmaatregelen voor ondernemers vanuit het rijk, waarbij ze ingaan op de Tozo en de TONK regeling waarvan de gemeente de uitvoerende partij is.

Ze zullen tevens een oproep doen om vanuit de Bedrijvengroep Niedorp (ondernemers met elkaar) te bespreken om gezamenlijk een plan in te dienen om eventueel in aanmerking te komen voor een reactiveringsbijdrage vanuit het compensatie- en herstelfonds Covid-19. 

De bedrijfscontactfunctionarissen voor Hollands Kroon Esther en Donja stellen zich aan iedereen voor en zullen nader ingaan op ’het ondernemersloket’. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. En kunnen elke ondernemer bijstaan om bijvoorbeeld in het geval van de aanvraag van een bouwvergunning, het zoeken naar een andere vestigingsplek of andere ondernemers gerelateerde vragen de juiste wegen bij de gemeente te bewandelen.

Na afloop is er nog gelegenheid om elkaar te spreken.

Programma:
20.00 uur start presentatie Ondernemersloket Hollands Kroon
Napraten 

Wat u nodig heeft voor het deelnemen aan deze bijeenkomst is een laptop of pc met webcam en internet. Eventueel kan een telefoon of tablet ook maar dit is minder duidelijk.
Aanmelden voor deelname kan via info@bedrijvengroepniedorp.nl (mailto:info@bedrijvengroepniedorp.nl) of u kunt hier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-113314/pagina/inschrijfformulier_ledenevenement.html) klikken voor het aanmeldingsformulier. U ontvangt dan een Teams link waarmee u kunt inloggen en een gebruiksaanwijzing waarin in beschreven staat hoe Teams werkt.

Logo_groen kleiner voor linkedin Logo_groen kleiner voor linkedin