Verslag Digitale bijeenkomst 9 maart 2021

BGN Nieuws van 17-03-2021

Op dinsdag 9 maart 2021 heeft het Ondernemersloket Hollands Kroon een interessante presentatie voor de leden van de Bedrijvengroep Niedorp gehouden. Helaas waren er niet zoveel aanwezigen. 

De presentatie ging over de verschillende Corona steunmaatregelingen, waarin ze hebben uitgelegd wat het Steunpakket banen en economie van het kabinet inhoudt, Welke instantie de regelingen uitvoert en hoe deze aangevraagd kunnen worden. Met vooral ook de mogelijkheden van de gemeente de TONK en TOZO.

Daarnaast hebben zij gewezen op het Compensatie- en herstelfonds. Dit is een aanvullende lokale regeling van Gemeente Hollands Kroon: 

- reactiveringsbijdrage voor ondernemerscollectieven ter versterking van het ondernemersklimaat en het versterken van de bezoekerseconomie. Bestedingsdoelen zijn vrij, maar gericht op voorbereidingen op versoepeling van maatregelen. 

Gedacht kan worden aan:
•    Organisatie van kennisplatforms of bekostiging van onderzoeken.
•    Organisatiekosten van gezamenlijke acties om lokale winkels onder de aandacht te brengen bij inwoners (en consumenten) 
•    Campagnes.

Verder hebben zij zich voorgesteld en uitgelegd wat de bedrijfsfunctionarissen van Gemeente Hollands Kroon doen en voor u als ondernemer kunnen betekenen.

De hele presentatie die op de avond is gepresenteerd is beschikbaar en te lezen via deze link (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/content/24808/download/clnt/97085_20210309_Presentatie_Bedrijvengroep_Niedorp_wt.pdf) op de Corona pagina van de Bedrijvengroep Niedorp.

Heeft u een vraag naar aanleiding van de presentatie check de website www.hollandskroon.nl (http://www.hollandskroon.nl) of 
stel uw vraag aan de bedrijfscontactfunctionarissen via het ondernemersloket Hollands Kroon:
Website: Contact met economische zaken | Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/ondernemers/ondernemersloket/contact-met-economische-zaken) 
E-mail: ondernemersloket@hollandskroon.nl (mailto:ondernemersloket@hollandskroon.nl) 
Tel: 088-3215000 

E-mail Nieuwsbrief Ondernemers Gemeente Hollands kroon
Abonneer u op de e-mail nieuwsbrief voor de meest recente updates over het ondernemersnieuws. Aanmelden kan door u hier aan te melden (https://www.hollandskroon.nl/ondernemers/ondernemersloket/contact-met-economische-zaken).

Toelichting steunmaatregelen voor ondernemers Toelichting steunmaatregelen voor ondernemers