Oproep: Nieuwe bestuursleden Bedrijvengroep Niedorp

BGN Nieuws van 17-03-2021

De Bedrijvengroep Niedorp is het aanspreekpunt voor het bedrijfsleven in de gemeente. Zo kunnen wij invloed uitoefenen op de planning van industrieterreinen, infrastructuur en ruimtelijke ordening. En behartigen wij de belangen van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. De belangen van ondernemers zijn vaak net anders als die van de gewone burgers.

Ook organiseert de Bedrijvengroep Niedorp regelmatige interessante bijeenkomsten voor de leden. Denk aan lezingen, bedrijfsbezoeken maar natuurlijk ook de verkiezing Ondernemer van het jaar.

De Bedrijvengroep Niedorp is op zoek naar minimaal twee bestuursleden. Er wordt één keer in de twee maanden vergaderd. Hiervan wordt verslag gedaan aan onze leden. Verder heeft het bestuur meerdere malen per jaar overleg met de gemeente Hollands Kroon via de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK).

Het bestuur van de Bedrijvengroep Niedorp bestaat momenteel uit de volgende personen: Paul de Jong (voorzitter), Yvo Bakkum (penningmeester), Marije Boon en Robert Wijn. Het bestuur wordt ondersteund door Margret Hoekenga-Idema. De heer Robert Wijn gaat het bestuur verlaten omdat zijn bestuursperiode erop zit. 

Mocht u vragen hebben of informatie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via telefoonnummer 0226-423149 of via het contactformulier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/fm-24808-7-399/form/algemeencontactformulier.html).

Logo_groen Logo_groen