Brief inwoners/ondernemers 't Veld

BGN Nieuws van 07-04-2021

Bovenstaande brief ontvangen de bewoners/ondernemers die aan de Zwarteweg of Rijdersstraat in ’t Veld wonen op donderdag 8 april 2021 in de brievenbus.

In verband met de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een bewonersavond te organiseren. In plaats hiervan kunt u over het ontwerp meedenken via het platform https://denkmee.hollandskroon.nl (https://denkmee.hollandskroon.nl). Op deze plek kunt u reageren op de genoemde onderwerpen. Alle op- en aanmerkingen worden meegenomen en (waar dat mogelijk is) verder uitgewerkt naar een eerste schetsontwerp. Deze bespreken zij vervolgens met u in een van de online ontwerpsessies. U kunt op het platform aangeven als u hiervoor uitgenodigd wilt worden.

Lees meer op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/uw-idee-telt-denk-mee-over-de-toekomst-van-t-veld-en-zijdewind).

Bron: Gemeente Hollands Kroon. (https://www.hollandskroon.nl/inwoners/nieuws/uw-idee-telt-denk-mee-over-de-toekomst-van-t-veld-en-zijdewind)

Brief gemeente 1 Brief gemeente 1
Brief gemeente 2 Brief gemeente 2