Kom 5 juli naar de ondernemersbijeenkomst Elektriciteitsnetwerk Hollands Kroon  

BGN Nieuws van 21-06-2021

Het elektriciteitsnetwerk in Hollands Kroon is behoorlijk vol. Dit roept vragen op. Tijdens de online bijeenkomst op 5 juli om 19.30 uur gaan we hierover met Liander in gesprek. Liander licht toe hoe we om gaan met de drukte op het net. En we bespreken wat dit voor u betekent. Ondernemers en andere grootverbruikers uit Hollands Kroon zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het webinar. Inschrijven is nu mogelijk.

Transportschaarste in Hollands Kroon
Op een aantal plekken in Hollands Kroon is het elektriciteitsnetwerk vol. Voor ondernemers die nieuw of extra vermogen wensen kan dit betekenen dat er nu niet voldoende netcapaciteit aanwezig is. Dit noemen we transportschaarste. Om ondernemers te informeren over deze situatie organiseren we samen met Liander het webinar ’Transportschaarste in Hollands Kroon’. 

Inhoud webinar
Tijdens het webinar gaan we in op vragen als: Waardoor is het elektriciteitsnetwerk van Liander op een aantal plekken vol? Hoe gaat Liander dit oplossen? Wanneer kan ik weer volop gebruik maken van het elektriciteitsnetwerk? We hopen tijdens het webinar zoveel mogelijk vragen over de drukte op het elektriteitsnetwerk in Hollands Kroon te beantwoorden.

Aanmelden
Het webinar vindt plaats op maandag 5 juli om 19.30 uur via Microsoft Teams. Meld u uiterlijk 4 juli aan via het online aanmeldformulier https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=SxB_acvXyEisn72HEFuv3KhAXg3QAWNPi9loRGZo0axUQUlENVY4UlI1SFQ0UEpZU1NNVDlLSEdPSSQlQCN0PWcu (https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=SxB_acvXyEisn72HEFuv3KhAXg3QAWNPi9loRGZo0axUQUlENVY4UlI1SFQ0UEpZU1NNVDlLSEdPSSQlQCN0PWcu).

Na aanmelding ontvangt u op 5 juli in de ochtend per e-mail een link voor het webinar en bijhorende informatie.

Bron: Gemeente Hollands Kroon

Uitnodiging Webinar Transportschaarste Uitnodiging Webinar Transportschaarste