Heeft u al een bedrijf genomineerd?

BGN Nieuws van 15-09-2021

Dit jaar vragen wij uw hulp bij het bepalen van de genomineerden voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar.
Iedereen mag een bedrijf nomineren voor de titel Ondernemer van het Jaar. (U hoeft dus geen lid te zijn van de Bedrijvengroep Niedorp). Stel een bedrijf voor dat juist volgens u de genomineerd zou moeten worden. Dus geef antwoord op de volgende vraag en bedenk zelf een reden:

Dit bedrijf moet ondernemer van het jaar worden want:

Denk hierbij aan voorbeelden als:
- Is betrokken bij de gemeenschap door...
- Collegiaal want….
- Een trouwe sponsor van mijn vereniging en verdient een pluim …
- Altijd vriendelijk….
- Staat altijd voor ons klaar ….
- Etcetera.

U kunt dit doen via het formulier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-135088/pagina/nomineren.html), onze website: www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar (http://www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar) of via Facebook met @BGNiedorp en gebruik hashtag #BGNOVHJ21 voor Instagram & Twitter. Wilt u uw favoriete ondernemer extra steunen tag dan ook zijn of haar social media

Er is slechts één voorwaarde de ondernemer of het bedrijf moet gevestigd zijn in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Dat is namelijk het werkgebied van de Bedrijvengroep Niedorp. Het hoeft geen lid van onze vereniging te zijn. Maar dat zouden we natuurlijk wel leuk vinden. 

Nomineren kan tot 28 september 2021.

Lees ook het bericht van 6 september 2021 (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/nw-24808-7-3910522/nieuws/ondernemer_van_het_jaar_2021_u_bepaalt_wie_u_wilt_kronen.html?page=1).

 

Plaatje ondernemer van het jaar Plaatje ondernemer van het jaar