Ledenbijeenkomst 6 oktober 2021 – bedrijfsbezoek bij Belevingscentrum Veldzichthoeve

BGN Nieuws van 24-09-2021

Op woensdag 6 oktober 2021 organiseert de Bedrijvengroep Niedorp voor haar leden een bedrijfsbezoek. We gaan naar ons lid Belevingscentrum Veldzicht Hoeve, Doorbraakweg 6, 1735 EK, ‘t Veld.

Op 7 januari 2020 ontving Belevingscentrum Veldzicht tijdens onze Nieuwjaarsreceptie de Rabo Startersprijs. Dit is voor u de uitgelezen kans om een kijkje te nemen waarom zij deze hebben ontvangen.
Sindsdien timmeren zij flink aan de weg. De bedrijfsactiviteiten worden steeds meer uitgebreid. De laatste aanwinst is het Speelveld, waar de kinderen kunnen spelen terwijl de ouders op het aangrenzende terras koffie drinken.
Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve is een duurzaam, zelfvoorzienend en VLOG gecertificeerd melkveebedrijf en een boerderijwinkel met kaas, verse zuivel, streekproducten en cadeaupakketten. Daarnaast beschikt de Veldzicht Hoeve over een prachtige accommodatie die bijzonder geschikt is voor vergaderingen, bijeenkomsten, seminars, cursussen, trainingen, workshops en meer. Voor scholen en BSO’s hebben wij een educatieprogramma opgezet en we zijn een erkend leerbedrijf.

Programma:
Om 18.30 uur zijn wij welkom in de ontvangstruimte van Belevingscentrum Veldzichthoeve. Er wordt voor een broodje gezorgd. Vervolgens zullen wij starten met de rondleiding over het bedrijf. Als afsluiting kan er nog een drankje gedaan worden in de horecaruimte.

Tijdens deze avond zullen wij ook de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 bekend maken!
Het is wel noodzakelijk dat u vooraf uw aanwezigheid bij ons aangeeft. Dan weten wij met hoeveel personen wij rekening kunnen houden. U kunt u aanmelden tot uiterlijk 4 oktober a.s. via het aanmeldformulier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/pg-24808-7-113314/pagina/inschrijfformulier_ledenevenement.html) op onze website of door een mail te sturen naar info@bedrijvengroepniedorp.nl (mailto:info@bedrijvengroepniedorp.nl)
Bellen mag natuurlijk ook naar 0226-423149.

logo veldzicht hoeve logo veldzicht hoeve