Wie nomineert u voor de Ondernemer van het Jaar

BGN Nieuws van 24-09-2021

Normaliter werd er door een aangestelde commissie vijf ondernemingen in de omgeving van Niedorp genomineerd, die dat jaar strijden om de titel Ondernemer van het Jaar! De titel van de verkiezing blijft hetzelfde maar de opzet gaat gewijzigd worden. Nu vanwege de Coronaperiode is tenslotte alles anders.

Wij willen nu de gunfactor opzoeken en het publiek al bij de nominatie inschakelen. Er zijn tenslotte altijd bedrijven die niet helemaal worden gezien omdat ze te nuchter en bescheiden zijn.

Wij vragen dan ook aan het publiek om ons te helpen bij de nominatie.
Van 6 t/m 28 september kun je het  favoriete bedrijf doorgeven via www.bedrijvengroepniedorp.nl. 

Bedrijven kunnen ook zelf actie voeren door het formulier te verspreiden.
Er is slechts één voorwaarde de ondernemer of het bedrijf moet gevestigd zijn in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Dat is namelijk het werkgebied van de Bedrijvengroep Niedorp. Het hoeft geen lid van onze vereniging te zijn. Maar dat zouden we natuurlijk wel leuk vinden. 

Het is dus tijd om jouw favoriete ondernemer een pluim te geven of een hart onder de riem te steken. Wees vooral creatief in het geven van complimenten!
 

Welke ondernemer moet volgens jou ovhj het jaar worden (com) Welke ondernemer moet volgens jou ovhj het jaar worden (com)