Oproep Ondernemerspakket 2021 - herinnering

BGN Nieuws van 26-11-2021

Om de nominatie meer inhoud te geven willen we net zoals voorgaande jaren voor de winnaar en/of genomineerden van de verkiezing een ‘ondernemerspakket’ samenstellen.
Het winnende bedrijf ontvangt hierdoor iets extra’s wat wordt aangeboden door de leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

We willen dit graag samen met u doen. Dit betekent dat u als bedrijf iets kunt aanbieden waar de winnaar en/of genomineerden van de verkiezing Ondernemer van het Jaar gebruik van kunnen maken. Dit kunnen natuurlijk uw eigen diensten, artikelen of andere zaken zijn. Ook als u een andere suggestie heeft vernemen wij dat graag.

Een mooie meerwaarde voor u omdat uw bedrijf/prijs genoemd zal worden in de communicatie rondom de verkiezing en op de website van de Bedrijvengroep Niedorp. Bovendien versterkt dit de onderlinge contacten tussen onze leden.

Indien u hier interesse in heeft en u wilt iets aanbieden dan vernemen wij dat graag zo spoedig mogelijk van u. Dit kunt u doorgeven aan het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp per email info@bedrijvengroepniedorp.nl (mailto:info@bedrijvengroepniedorp.nl) of telefonisch 0226-423149.

Bent u benieuwd wie er zijn genomineerd kijk dan hier (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/tp-24808-2/ovhj).

Plaatje Lid van gemaakt van Sticker Plaatje Lid van gemaakt van Sticker