Stemming verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 Niedorp is geopend!

BGN Nieuws van 10-12-2021

Maandag 13 december 2021 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 geopend!

U kunt t/m 31 december 2021 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar. (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/ondernemervanhetjaar). Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 zijn Paramedisch Centrum Niedorp, Koks Tweewielers en Nieuwe Niedorp aan Zee allen te Nieuwe Niedorp. 

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021 wordt dit jaar vanwege de corona maatregelen op een iets andere wijze bekend gemaakt dan tijdens onze nieuwjaarsreceptie. Er komt op 6 januari 2022 een digitale uitreiking. Houd hiervoor onze website en Facebook pagina in de gaten. In het voorjaar, indien er corona technisch weer wat mogelijk is, worden de genomineerde bedrijven en de winnaar tijdens een bijeenkomst in het zonnetje gezet! 

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Ook heeft de Rabobank weer hun medewerking verleend aan de Rabo Statersprijs!

Plaatje ondernemer van het jaar Plaatje ondernemer van het jaar