Extra oproep Ondernemerspakket

BGN Nieuws van 13-12-2021

Momenteel zijn wij druk bezig met organisatie van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2021! Zoals wij al eerder bij u bekend hebben gemaakt zijn de genomineerde bedrijven dit jaar Paramedisch Centrum Niedorp, Nieuwe Niedorp aan Zee en Koks Tweewielers, allen uit Nieuwe Niedorp.

Via een eerdere nieuwsbrief hebben wij u laten weten dat de nieuwjaarsreceptie niet door kan gaan vanwege de corona omstandigheden. Echter de uitreiking van de verkiezing Ondernemer van het Jaar gaat wel gewoon door. Zoals elk jaar willen wij de winnaar en/of de genomineerden een Ondernemerspakket aanbieden. Hierbij doen wij een extra oproep om deel te nemen aan het Ondernemerspakket. Dit mag iets van uw bedrijf zijn maar ook een andere attentie is welkom!

Juist omdat de uitreiking digitaal is zou het extra feestelijk zijn om samen een mooi Ondernemerspakket te kunnen maken!

Een mooier gebaar in deze tijd is er toch niet! 

Mocht u ook iets aanbieden in het Ondernemerspakket dan vernemen wij dat graag uiterlijk 20 december 2021.

Aanleveren van het Ondernemerspakket kan bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp, Havenstraat 41 A, 1736 KD te Zijdewind.
Omdat we ook vaak met vers producten te maken hebben willen wij u vragen om uw bijdrage op maandag 3 januari 2022 bij ons af te leveren!

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 13 december t/m 31 december 2021.

Plaatje ondernemer van het jaar Plaatje ondernemer van het jaar