Update glasvezelcampagne Hollands Kroon

BGN Nieuws van 30-05-2022

We zijn ondertussen een aantal weken verder. En de glasvezelcampagne in Hollands Kroon verloopt tot nu toe voorspoedig. Ik ben even een paar weken stil geweest want ik was op vakantie, maar gelukkig hebben mijn collega’s hard doorgewerkt om van de glasvezelcampagne in Hollands Kroon een succes te maken. 

Informatieavonden
Deze week zijn we begonnen met de informatieavonden. Samen met een collega vertel ik hoe onze campagne eruitziet, waarom glasvezel de internetverbinding is van de toekomst en er is alle ruimte voor het stellen van vragen. 
Afgelopen maandag waren we in Barsingerhorn en woensdagavond in Kolhorn. Woensdagavond was ook de avond van de finale van Feyenoord en de avond voor het lange Hemelvaartweekend. Dus we hadden een lagere opkomst. Maar we hebben er een mooie interactieve avond van gemaakt en ervoor gezorgd dat iedereen die dat graag wilde, op tijd naar huis kon voor de voetbalwedstrijd. Ik denk dat mijn 2 collega’s daar ook heel blij om waren, want met een grote grijns renden ze naar hun auto na afloop van de avond. 
Volgende week volgen er ook nog 3 avonden, waarvan 1 avond een online avond is. De fysieke avonden zijn;
• maandag 30 mei - Dorpshuis Prins Maurits, Nieuwe Niedorp
• dinsdag 31 mei - Schreur recreatie - Winkel

Daarnaast organiseren we op 2 juni een onlineavond. Hiervoor moet je je aanmelden. Dit kan via de link;  https://www.deltanetwerk.nl/online-informatieavonden/hollands-kroon/ (https://www.deltanetwerk.nl/online-informatieavonden/hollands-kroon/) 
De online avond wordt opgenomen en kan na 2 juni teruggekeken worden op onze website deltanetwerk.nl


Glasvezelkrant
Helaas met iets vertraging maar vandaag of morgen valt bij bij iedereen de glasvezelkrant op de mat. 

Hierin staan de nodige interviews met bewoners uit Hollands Kroon en waarom zij kiezen voor glasvezel. Daarnaast stellen alle telecomaanbieders zich voor. De lokale verkopers zijn genoemd. Ook alle voordelen van glasvezel komen aan bod. Extra exemplaren liggen vanaf volgende week bij het Glasvezel Informatiepunt in Nieuwe Niedorp. 

Door2Door adviseurs 
De afgelopen weken zijn onze adviseurs bij de bewoners aan de deur langs gegaan. Zij beantwoorden vragen en sluiten ook, indien wenselijk, een abonnement af. Zij blijven nog actief in het gebied tot het einde van de campagne. We krijgen tot nu toe positieve feedback over de adviseurs en dat is mooi. Ook worden er de nodige abonnementen via de adviseurs afgesloten. 

Bloemetjesactie
We zien in een glasvezelcampagne vaak dat sommige bewoners zich al vroeg aanmelden. Onze kwartiermakers gaan bij deze bewoners langs om ze te verrassen met een bloemetje. 
Het is altijd mooi om te horen waarom deze inwoners zich meteen al aangemeld hebben voor een glasvezelabonnement. 

Zichtbaarheid
De afgelopen weken is ook heel hard gewerkt om de zichtbaarheid van de campagne te vergoten. Op vele plekken in Hollands Kroon hangen spandoeken en vlaggen. 
Weet je hier een mooie plek voor? Laat mij dit dan weten.

Verenigingen 
Ook werken wij tijdens de glasvezelcampagne graag samen met verenigingen. Op dit moment zijn er al de nodige verenigingen aangehaakt aan de campagne. 
Als een bewoner zicht aanmeldt voor een glasvezelabonnement via een vereniging dan krijgt de vereniging  voor elke aanmelding € 50,-. Zelf krijgt de inwoner ook nog een leuke cashback van € 25,-. 
De verenigingen die op dit moment aangehaakt zijn, zijn;
• Voetbalvereniging (VV) Winkel
• Voetbalvereniging VZV
• Handbalvereniging VZV
• Tennisclub Winkel
• Tennisvereniging Nieuwe Niedorp
• Voetbalvereniging Nieuwe Niedorp

Daarnaast zijn we ook nog met een aantal verenigingen in gesprek. Ken je nog een verenigingen die misschien ook mee zou willen doen? Laat mij dit dan weten. Dan nemen wij contact met deze vereniging op.

Social media/GIFjes
We hebben voor ambassadeurs, resellers en de verenigingen GIFjes beschikbaar die je kunt delen via WhatsApp of via social media. Mocht je hier interesse in hebben, dan kun je een mailtje sturen naar Elwin Hoekman (elwin.hoekman@deltafiber.nl (mailto:elwin.hoekman@deltafiber.nl)). 

DELTA Netwerk bus en vraag- en inschrijfmomenten
We zijn nog lang niet aan het einde van de glasvezelcampagne, maar wij zijn al wel activiteiten aan het organiseren voor de laatste weken. We hebben een tijdelijke winkel (het Glasvezel Informatiepunt) in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp. Richting het einde van de campagne willen we ook graag aanwezig zijn in de overige kernen van Hollands Kroon waar de glasvezelcampagne loopt. Daarvoor zetten we een bus in. Deze bus dient als een pop-up winkeltje en daar kunnen bewoners langslopen met vragen en voor hulp bij het afsluiten van een abonnement. Deze bus staat op de volgende data op de volgende locaties zie bovenstaande afbeelding.
  
Daarnaast gaan we ook nog vraag- en inschrijfmomenten organiseren. Daar zijn we nu druk mee bezig. In de volgende update zal ik de details van deze avonden doorgeven. 

Bron: Delta 

  
 

Logo Delta Logo Delta
Schema standplaatsen Delta Fiber bus Schema standplaatsen Delta Fiber bus