Update glasvezelcampagne Hollands Kroon / WE GAAN AANLEGGEN

BGN Nieuws van 08-07-2022

Vorige week was de deadline van de glasvezelcampagne in Hollands Kroon fase 1. En er is goed nieuws. Delta Fiber gaat aanleggen! De pers heeft de informatie gekregen en volgende week worden alle inwoners geïnformeerd. Op dit moment is Delta nog in overleg met de gemeente. Zodra er meer bekend is, over bijvoorbeeld de planning van de aanleg informeren zij alle inwoners.  
   
Iedereen die wil, krijgt een glasvezelaansluiting   
Alle inwoners van Barsingerhorn, Kolhorn, Lutjewinkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, De Strook, ’t Veld, Verlaat, De Weel, Winkel en Zijdewind komen in aanmerking voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk.   
Deze keuze is gemaakt, omdat op deze manier alle woningen een aansluiting krijgen op het netwerk van de toekomst. De straten hoeven maar één keer open.   
  
Coulance tot 26 oktober 2022   
Iedereen zonder een abonnement krijgt nog tot 26 oktober aanstaande de tijd om kosteloos een abonnement af te sluiten bij één van de telecomaanbieders die genoemd worden op de website www.deltanetwerk.nl (https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/hollands-kroon-fase-1/).
  
Na 26 oktober betalen inwoners € 350,- aansluitkosten. Heeft een inwoner na de aanleg de glasvezelaansluiting niet in huis laten aanleggen? Dan betaalt men naast de € 350,- aansluitkosten ook nog eens € 300,- aanlegkosten. Voor vragen kunnen inwoners terecht bij het Glasvezel Informatiepunt Omtaplein 5 te Wieringerwerf of bij een van de lokale verkopers die genoemd staan op de deltanetwerk.nl

Let op! Ben je ondernemer of bewoner van een bedrijventerrein in de gemeente Hollands Kroon? Klik dan hier (https://www.deltanetwerk.nl/hollandskroon) voor het aanbod en meer informatie over de komst van glasvezel.    
   
Onze dank is groot   
Natuurlijk hebben wij dit als team nooit voor elkaar gekregen als we niet zoveel hulp hadden gekregen van de ambassadeurs/supporters/resellers in Hollands Kroon. We willen jullie dan ook van harte bedanken voor jullie inzet! Mede daardoor hebben we dit mooie resultaat kunnen boeken.    

Bron: Deltanetwerk (https://www.deltanetwerk.nl/gebieden/hollands-kroon-fase-1/)
 

Plaatje vuurwerk Plaatje vuurwerk
Logo Delta Logo Delta