De eindrapportage ‘Verduurzaming Bedrijventerrein Winkelerzand’

BGN Nieuws van 08-08-2022

Geachte bezoeker,

Zoals aangekondigd tijdens de afsluitende bijeenkomst op donderdag 7 juli staat de eindrapportage ‘Verduurzaming Bedrijventerrein Winkelerzand’ inmiddels online. In dit rapport kunt u de uitkomsten van de techno-economische analyse naar oplossingsrichtingen om het energiesysteem te verduurzamen op je gemak teruglezen. Het rapport kunt u downloaden via de knop hieronder.

Download het eindrapport (https://nhn.nl/wp-content/uploads/2022/08/Verduurzaming-Bedrijventerrein-Winkelerzand-eindrapportage.pdf)

 

Daarnaast wil ik u graag wijzen op de ‘Subsidie Oplossingen bij Netcongestie’ (SON), die per 1 augustus van kracht is geworden. Deze subsidieregeling is uitermate geschikt om ondernemers de vervolgstap te laten zetten richting duurzame oplossingen die netcongestie verhelpen, verminderen of oplossen. Voor meer informatie over deze regeling kunt u contact opnemen met Nico Meester van Ontwikkelingsbedrijf NHN tel.: 0613445447, email: nmeester@nhn.nl (mailto:nmeester@nhn.nl).

Namens de werkgroep wil ik u nogmaals hartelijk danken voor uw aanwezigheid bij de afsluitende bijeenkomst. Wij hopen dat de informatie die we met u hebben gedeeld, samen met de nieuwe subsidieregeling en het eindrapport, voldoende aanknopingspunten bieden om aan de slag te gaan met het verduurzamen van uw energiesysteem.

Met vriendelijke groet,

Joep Sanderink
Project Manager

M + 31 (0)6 25 35 2200
E  j.sanderink@newenergycoalition.org (mailto:j.sanderink@newenergycoalition.org)


 

Eindrapportage Eindrapportage