Ondernemen met Toekomst

BGN Nieuws van 30-09-2022

Greenport NHN conferentie
Donderdag 6 oktober, van 13.30 tot 18.00 uur

Heb jij je al aangemeld voor de Greenport NHN conferentie ’Ondernemen met Toekomst’? 

Ben je agrarisch ondernemer of als politiek bestuurder in Noord-Holland Noord betrokken bij de agrisector? En wil je graag meepraten over de toekomst van je vakgebied en netwerken met relevante partijen? Kom dan naar de Greenport NHN conferentie en maak kennis met de nieuwe generatie agrarische ondernemers!

Onder het thema ’Ondernemen met Toekomst’ blikken we in de historische locatie van Museum Broekerveiling vooruit. Dit onder leiding van dagvoorzitter Ilse Zaal (Gedeputeerde NH) en met een programma (https://www.greenportnhn.nl/agenda/greenport-nhn-conferentie-ondernemen-met-toekomst) vol boeiende sprekers. Zo zal econoom en journalist Mathijs Bouman zijn licht schijnen op de impact van macro-economische ontwikkelingen op onze bedrijfstak. Onderdeel van het programma is ook de presentatie van veelbelovende projecten uit het Rabobank Food Forward programma.

Aanmelden kan hier (https://www.greenportnhn.nl/agenda/greenport-nhn-conferentie-ondernemen-met-toekomst). Een paar dagen van tevoren sturen we een bevestiging met programmagegevens en routebeschrijving. 

Bron: GreenPort Noord-Holland Noord (https://www.greenportnhn.nl/agenda/greenport-nhn-conferentie-ondernemen-met-toekomst)

GreenPort Noord-Holland Noord conferentie GreenPort Noord-Holland Noord conferentie