Let op geannuleerd!!! - Hoe bespaar ik (op) Energie?

BGN Nieuws van 04-11-2022

Deze bijeenkomst is geannuleerd, wegens twee online bijeenkomsten dag na dag met nagenoeg dezelfde onderwerpen.

Wij vragen u aan te sluiten bij de bijeenkomst die wordt georganiseerd door Liander en de Provincie Noord-Holland op 22 november om 19.30 uur. Zie uitnodiging (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/nw-24808-7-4131798/nieuws/ontdek_wat_u_kunt_doen_bij_transportschaarste_in_uw_regio.html?page=1).

De leden die zich hebben opgegeven hebben persoonlijk bericht gekregen, dat deze bijeenkomst niet door gaat.

Op maandag 21 november 2022 is er een online meeting voor alle ondernemers om u te informeren over Energie innovatie. Aanvang 19.30 uur. Deze bijeenkomst is voor zowel leden als niet leden.

Hoe bespaar ik energie? 
Hoe bespaar ik op energie? 
Welke subsidies zijn er? 

Als basis voor deze bijeenkomst wordt het eerder uitgebrachte rapport: Verduurzaming Bedrijventerrein Winkelerzand (https://nhn.nl/wp-content/uploads/2022/08/Verduurzaming-Bedrijventerrein-Winkelerzand-eindrapportage.pdf?fbclid=IwAR02iGJxXIzfEzXVVwljaBabm-LQKFp8_yiBoWshFMOCgekAgozUW8lTyrs) gebruikt. Zie ook de eerder berichten die zijn gepubliceerd op de website van de Bedrijvengroep Niedorp: De eindrapportage ‘Verduurzaming Bedrijventerrein Winkelerzand’ (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/nw-24808-7-4079589/nieuws/de_eindrapportage_verduurzaming_bedrijventerrein_winkelerzand.html?page=1). En Verduurzamen in gebied met netcongestie: praktische tips en nieuwe subsidieregeling (https://www.bedrijvengroepniedorp.nl/nw-24808-7-4079584/nieuws/verduurzamen_in_gebied_met_netcongestie_praktische_tips_en_nieuwe_subsidieregeling.html?page=1)

Dit rapport is opgesteld door de New Energy Coalition, Ontwikkelingsbedrijf NHN, Groot Ecobouw & de regiodeal.

Bedrijven als Spaansen, Friesland Campina, Klaverkaas en Groot techniek hebben meegewerkt om dit rapport tot stand te laten komen.

De resultaten van het hierboven genoemde onderzoek zijn samengevat in een leaflet, die je hieronder kunt downloaden.

 

Plaatje evenement BGN Plaatje evenement BGN